فروش عمده خرمای مضافتی صادراتی و با کیفیت تضمینی ، پخش و فروش عمده خرمای مضافتی به سراسر کشور کیفیت برتر را از گلشن خرما بخواهید.

فروش عمده خرمای مضافتی صادراتی به صورت مستقیم
از باغ و نخلستان با قیمت فروش عالی و مناسب به صورت فله و بسته بندی شده را چگونه تهیه کنیم.
- روش اول همکاران و مشتریان گرامی می توانند با تماس با مجموعه مقدار سفارش خود را تعیین نمایند
- بعد از دریافت پیش فاکتور صورت حساب را به وسیله یکی از حساب های شرکت پرداخت نمایند.
- روش دوم همکاران و مشتریان گرامی می توانند با حضور در دفتر شرکت و با عقد قرارداد و تسویه حساب نهایی بار را سفارش دهند.

با توجه به فعالیت شرکت گلشن خرما
این شرکت می تواند هر تناژی که سفارش داده شود را تامین نماید.
شرکت گلشن خرما با داشتن سرد خانه در شهر سراوان
می تواند خرمای مضافتی درجه یک و با کیفیت بالا را در هر حجمی که مشتری تقاضا نماید را تامین کند.
شرکت ما با در نظر گرفتن شرایط همکاری مناسب
آماده همکاری و عقد قرارداد با شرایط مناسب با شرکت های مختلف در زمینه فروش عمده خرمای مضافتی می باشد.
نحوه برداشت خرمای مضافتی
محصول خرمای مضافتی با شروع رسیدگی در چندین نوبت برداشت می شود.
اثر کاهش رطوبت بر کیفیت رطب مضافتی
یکی از روش های جلوگیری از فساد رطب مضافتی ، کاهش میزان رطوبت آن است
عملیات خشک کردن رطب مضافتی به دلیل رطوبت زیادی که دارد ، ضروری به نظر می رسد .
و اگر زود خشک شود و به رطوبت مناسب برسد دیگر نیازی به نگهداری محصول در سرد خانه نیست .
نمونه ها در دمای 50-55 درجه ی سانتیگراد و زمان های مختلف در اتاقک خشک کن قرار داده می شود.
سپس در فواصل زمانی سه ساعت برخی نمونه های خرما از خشک کن خارج می شود.
با افزایش زمان خشک کردن محصول .
میزان اسید یته ،به ویژه پس از 12 ساعت خشک کردن و در رطوبت های کمتر از 22 درصد کاهش می یابد.
با در نظر گرفتن فعالیت آبی برای رشد و کیفیت محصول ،
به منظور خشک کردن رطب مضافتی تا میزان رطوبت 22 درصد ، مدت زمان 9 تا 12 ساعت پیشنهادی می گردد .
به طور کلی ارقام خرمایی که بیش از 24 درصد رطوبت داشته باشند در شرایط گرم و مرطوب مورد تهاجم مخمرها و کپکها قرار می گیرند .
روشهایی که در جلوگیری از فساد خرما به کار می رود شامل خشک کردن
استفاده از سرد خانه ، کاهش شمار میکرو ارگانیزم ها و غیره است .
خشک کردن باعث کاهش وزن و مانع رشد و فعالیت میکرو ارگانیزم ها و حجم محصول شده و حمل و نقل را آسان تر می کند .
خشک کردن از مهمترین مراحل در عمل آوری خرما است .
زیرا عیوبی مانند دو پوسته کردن ، چروکیدگی پوست ، و تغییر رنگ و مزه محصول ناشی از شرایط نامناسب خشک کردن است
که بر کیفیت نهایی محصول تاثیر بسزایی دارد .
مجموعه گلشن خرما فروش عمده خرمای مضافتی
جهت سفارش محصول با مجموعه ما در تماس باشید
مدیر فروش : ملازاده











دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.