خرمای شیره دار ربی

خرمای شیره دار صادراتی

خرمای شیره‌ دار ربی یکی از ارقام خرمای شهرستان سراوان می باشد

خرما جزو مواد غذایی انرژی زا بوده و برای مواقعی

که بدن به انرژی بیشتری نیاز دارد، بهترین غذا محسوب می‌گردند.

شیره خرما

استفاده از شیره خرما بعنوان شیرین کننده

شیره خرما جایگزین مناسبی برای مواد شیرین کننده تصفیه شده است.

از طرفی این ماده ارزش غذایی بسیار بالایی دارد.

آهن طبیعی موجود در شیره خرما، باعث افزایش گلبول های قرمز خون می شود و در نتیجه خطر بروز کم خونی را کاهش می دهد.

علاوه بر آهن، سرشار از پتاسیم و منگنز است. مصرف آن هنگام صبح با صبحانه یا شیر ولرم، باعث فعال شدن سلول های عصبی می شود. خرمای شیره دار این میوه، تسکین دهنده دردهای روماتیسمی است. به راحتی هضم می شود و انرژی زاست. ناراحتی های گوارشی را برطرف می کند و باعث ایجاد کلنی های باکتری های مفید در روده ها می شود.
فیبر موجود در آن مانع از یبوست می شود. تقویت کننده قلب است و غنی از کلسیم بنابراین برای تقویت استخوان مفید است. برای تقویت بینایی مفید است و سموم را از کبد دفع می کند و برای درمان گلودرد، تب و سرماخوردگی مفید است

روش گرفتن شیره خرما خالص از خرمای شیره داربه روش سنتی در بلوچستان

  1. ابتدا کشاورزان صبح زود از نخل بالا می روند و اقدام به چیدن خرمای شیره دارمی کنند
  2. خرمای چیده شده را روی آفتاب پهن میکنند تا خرما کاملا نرم و داغ شود.
  3. سپس خرمای شیره دار گرم و نرم شده را داخل سبد های مخصوصی بنام (دلزیر) که از قبل توسط خود کشاورزان از برگ جوان درخت خرما بافته شده قرار میگیرد.
  4. بعد در قسمتی که از قبل آماده شده بنام شیره دان که از سنگ وچوب درست شده قرار می گیرد.
  5. سبدها را روی چوبها قرار می دهند وسنگهای بزرگی را به ترتیب روی آنها قرار میدهند.
  6. سپس ظرفی را زیر شیره دان قرار میدهند که براثر فشار شیره بیرون آمده در ظرف می چکد و تا روز بعد دردوباره شیره گیری انجام شود به همین حالت می ماند.

فروش خرمای ربی مخصوص شیره گیری صنعتی 

جهت خرید  این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید

مدیر فروش :

آقای رحیم بخش ملازاده

مدیر فروش :

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما